Bakeri Backstube Trondheim

Org: 828 505 742

|

Matvareproduksjon

Logo mangler

3 vurderinger

Elendig ledelse, isolerende arbeidsplass og overbelastning av ansatte.

Bakeri Backstube Trondheim26. mai 2025

Dette er den værste jobben jeg har hatt, kollegaene jeg hadde da var supre, men om de jobber der enda tviler jeg sterkt på.  Ledelsen her har null kontroll, og gjør ingenting for å skape gode miljøer blant ansatte. Ledelsen kunne også finne på å gi bort vaktene dine eller endre dem uten forvarsel eller samtykke.  For mye arbeidsoppgaver på for få folk, og lite rom for krise.  Stengeskiftet hadde for mange oppgaver på én person, og var du ikke ferdig innen tiden så fikk du ikke betalt for å jobbe de ekstra minuttene det krevde.  Her får du ikke betalt for arbeidet du gjør.  Her blir du isolert, du jobbet lange vakter helt alene, det forventes at du håndterer fult bakeri helt alene til tider, i tillegg til at du har andre oppgaver enn kundeservice delen.  Arbeidsstoler burde revurderes.

Lite sosialt, lange dager og manglende støtte.

Bakeri Backstube Trondheim10. apr. 2025

Arbeidsplassen er veldig lite sosialt og det er mye arbeid for kun en person, spesielt rundt rush tider eller ved spesielle anledninger. Ledelsen sier ifra om at de skal hjelpe, men ofte er det ingen hjelp til å se fordi vi er så få og alle trengs på sine faste plasser og kan ikke flyttes på. Arbeidsdagene er unødvendig lange, som en ansatt jobber du helt alene isolert ofte i 7, 8 timer. Det er ikke så veldig kjekt, spesielt i omstendigheter hvor det kommer få kunder. Ledelsen har ikke tatt tak i å få til sosialt opplegg med ansatte, for eksempel blir man ikke kjent med eller blir introdusert til nye kollegaer. Når det ikke er nok ansatte ender du ofte opp med å ta vakter du egentlig ikke kunne ta og unødvendig hoppe over pausen fordi det er ingen vits i. Skulle ønske ledelsen var mye hyggeligere.

Bakeri Backstube Trondheim

Bakeri Backstube Trondheim9. apr. 2025

Arbeidsplassen preges av svakt lederskap og til tider underbemanning. Det forventes at man skal håndtere store mengder arbeid alene i travle perioder, uten støtte fra ledelsen. Ved sykdom eller fravær er det liten forståelse – man opplever press for å møte opp, selv under alvorlige situasjoner som korona. Vanlige ansatte står for mesteparten av det tunge «arbeidet». Lønnsvilkårene er heller ikke konkurransedyktige, da bedriften ikke følger tariff, og det gis minimalt med tillegg i helger og ingen ekstra kompensasjon på helligdager. Dette oppleves som urettferdig, spesielt med tanke på arbeidsmengden.

Halloooooo?

Jobber det noen her, eller? Ingen har gjort krav på denne siden. Det tar cirka 3 minutter og 14 sekunder.